
I varianterne af RO’UM fra 2020 er der tilsat 10-15 % æblesaft inden gæring, så roe- og æblesaft fermenteres sammen. Smagen kommer alene fra roe, æble og træ. Læs om smagen af RO’UM 2020.

De tre varianter af RO’UM fra 2019 har kun smag fra roerne og træet, det har ligget på. Roerne har bitterstoffer, som træder frem. Læs om smagen af RO’UM 2019.
Opskrifter med RO’UM

Isabell Larsen har igen været i det kreative hjørne, og har denne gang udviklet en drink der passer til æbletærte med RO’UM-skum og RO’UM-karamelsauce. Opskrift på drinken Æble-RO’UM.

Desserten i vores 3-retters med RO’UM er en lækker æbletærte, hvor skummet og karamelsaucen er tilsat RO’UM! Det er ganske enkelt fantastisk. Opskrift på Æbletærte med RO’UM-skum og RO’UM-karamelsauce.

Andrea laver mørbradbøffer flamberet i RO’UM, og quinoasalat med spidskål og æble – med masser af råvarer fra Lolland-Falster. Opskrift på RO’UM-flamberet svinemørbrad.

Andrea Nielsen (Masterchef 2021) har udviklet en lækker opskrift på ceviche (råmarineret fisk), med torsk og RO’UM-vinaigrette. Opskrift på ceviche med RO’UM.

Isabell Larsen har udviklet en drink, som er indbegrebet af lollandsk sommer – med flere lokale ingredienserne i hendes sommerlige drink. Opskrift på Lollandsk Sommer.

Vores version af Dark ‘n’ Stormy er en læskende cocktail, som du kan nyde de lune sommeraftenener hjemme i haven. Opskrift på Dark ‘n’ Stormy med RO’UM.

Farisæer er en drik, som siges at have sin oprindelse i Sønderjylland i 1800-tallet. I vores version har vi selvfølgelig tilsat RO’UM. Opskrift på Farisæer med RO’UM.

Old Fashioned er en klassisk drink, som vi selvfølgelig har fornyet med RO’UM – den er virkelig lækker. Opskrift på Old Fashioned med RO’UM.
FØLG VORES SENESTE
OPDATERINGER
RO’UM
Hunseby Kirkevej 32A
DK-4930 Maribo
+45 2126 6167
info@ro-um.dk
cvr. nr. 40 25 08 24