RO’UM 2024 er ØKOLOGISK. Den er lavet på saften fra koldpressede sukkerroer tilsat æblesaft og lagret knapt 2 år med træ. Læs om smagen af RO’UM 2024.

RO’UM 2020 og frem er lavet på saften fra koldpressede sukkerroer tilsat æblesaft, og smagen er væsentligt ændret. Læs om smagen af RO’UM 2020.

De tre varianter af RO’UM fra 2019 har kun smag fra roerne og træet, det har ligget på. Roerne har bitterstoffer, som træder frem. Læs om smagen af RO’UM 2019.

Opskrifter med RO’UM

Lollandsk efterår ro-um

Isabell har nu udviklet en nostalgisk drink, som er indbegrebet af den lollandske vinter, som dermed er den sidste drink i serien af drinks, som hylder alle årstiderne på Lolland. Se opskriften på Lollandsk Vinter her.

Lollandsk efterår ro-um

Isabell har indkapslet, hvad der for hende er smagen af det lollandske efterår. Det blev til en skøn drink med bl.a. RO’UM og pæresodavand. Se opskriften på Lollandsk Efterår her.

Nu har vi også lavet en drink der passer til forretten (Ceviche med torsk og RO’UM). Vi præsenterer en formidabel RO’UM TONIC.

Som toppen af kransekagen, har vi lavet en drink der passer til vores hovedret (RO’UM-flamberet svinemørbrad). Her er drinken INGEFÆR-RO’UM.

Isabell har (selvfølgelig) sørget for en fantastisk drink, der passer til de lækre chokolader med fyld af RO’UM-karamel. Opskrift på ESPRESSO-RO’UM.

Andrea har lavet nogle små fine fyldte chokolader, med et superlækkert fyld af karamel og RO’UM. Opskrift på fyldte chokolader med RO’UM-fyld.

Isabell Larsen viser denne gang hvordan hun mener det lollandske forår smager – hvis det var en drink med RO’UM og masser af citrus. Opskrift på drinken Lollandsk Forår.

Isabell Larsen har igen været i det kreative hjørne, og har denne gang udviklet en drink der passer til æbletærte med RO’UM-skum og RO’UM-karamelsauce. Opskrift på drinken Æble-RO’UM.

Desserten i vores 3-retters med RO’UM er en lækker æbletærte, hvor skummet og karamelsaucen er tilsat RO’UM! Det er ganske enkelt fantastisk. Opskrift på Æbletærte med RO’UM-skum og RO’UM-karamelsauce.

Andrea laver mørbradbøffer flamberet i RO’UM, og quinoasalat med spidskål og æble – med masser af råvarer fra Lolland-Falster. Opskrift på RO’UM-flamberet svinemørbrad.

Andrea Nielsen (Masterchef 2021) har udviklet en lækker opskrift på ceviche (råmarineret fisk), med torsk og RO’UM-vinaigrette. Opskrift på ceviche med RO’UM.

Isabell Larsen har udviklet en drink, som er indbegrebet af lollandsk sommer – med flere lokale ingredienserne i hendes sommerlige drink. Opskrift på Lollandsk Sommer.

Vores version af Dark ‘n’ Stormy er en læskende cocktail, som du kan nyde de lune sommeraftenener hjemme i haven. Opskrift på Dark ‘n’ Stormy med RO’UM.

Old Fashioned er en klassisk drink, som vi selvfølgelig har fornyet med RO’UM – den er virkelig lækker. Opskrift på Old Fashioned med RO’UM.

Farisæer er en drik, som siges at have sin oprindelse i Sønderjylland i 1800-tallet. ​I vores version har vi selvfølgelig tilsat RO’UM. Opskrift på Farisæer med RO’UM.

FØLG VORES SENESTE
OPDATERINGER

Økologisk Certificeret

RO’UM
Hunseby Kirkevej 32A

DK-4930 Maribo

+45 2126  6167
info@ro-um.dk
cvr. nr. 40 25 08 24

Er du fyldt 18? Dette website kræver du som minimum er fyldt 18. Bekræft venligst du er fyldt 18 ved at klikke "Ja" for at kunne se sidens indhold.