Opskrift på drinken ESPRESSO-RO’UM
Denne gang har Isabell Larsen udviklet en drink der passer til fyldte chokolader med fyld af karamel og RO’UM.
Nyd den sammen med de fyldte chokolade (som du enten selv kan lave, eller købe hos Boline Chokolade i Maribo, i en begrænset periode).
Sådan gør du:
Først hældes en isterning i et martiniglas, for at afkøle glasset. Hæld isterninger i den mindste del af shakeren, og tilsæt følgende:
- 4 cl RO’UM № 4 2020 lagret på Akacietræ (køb RO’UM her)
- 2 cl. Likør 43
- 2 cl. Kahlua
- 4 cl espressoshot (hjemmelavet stærk kaffe)
Shake drinken i 15 sekunder. Fjern isterningen i glasset.
Hæld drinken gennem en strainer, og ned i glasset. Drinken toppes af med et par kaffebønner, og et sugegør.
Så er der kun tilbage at sige SKÅL!
I videoen herunder, fortæller Isabell om hvordan du laver drinken Espresso-RO’UM.
FØLG VORES SENESTE
OPDATERINGER
RO’UM
Hunseby Kirkevej 32A
DK-4930 Maribo
+45 2126 6167
info@ro-um.dk
cvr. nr. 40 25 08 24