RO’UM er en lokal dansk spiritus lavet på roesaft tilsat 10-15 % æblesaft, som sammen er fermenteret, destilleret og endeligt lagret på træ.
RO’UM har smag og karakter fra roerne på den stærke lollandske lerjord med de gode dyrkningsbetingelser, de danske æbler samt træet.
Passer godt til den fuldendte stemning.

RO'UM № 2 2020 er lavet på roesaft tilsat 10-15 % æblesaft, som sammen er fermenteret, destilleret og endeligt lagret på på kastanjetræ. Smagen kommer alene fra roe, æble og træ, og giver en lidt blid oplevelse med en lille tendens til sødlig eftersmag

Alc. 40%   50 CL.   Lagret på kastanjetræ  

RO'UM № 3 2020 er lavet på roesaft tilsat 10-15 % æblesaft, som sammen er fermenteret, destilleret og endeligt lagret på på egetræ. Smagen kommer alene fra roe, æble og træ, og giver en lidt ”whisky-agtig” introduktion med flere indtryk i eftersmag.

Alc. 40%   50 CL.   Lagret på egetræ  

RO'UM № 4 2020 er lavet på roesaft tilsat 10-15 % æblesaft, som sammen er fermenteret, destilleret og endeligt lagret på akacietræ. Smagen kommer alene fra roe, æble og træ, og giver et lidt komplekst sammensat smagsbillede lidt over i en mild jagtbitter med en lidt sødlig eftersmag. Der skal tilsættes en dråbe vand i drinken ovenfra. 

Alc. 40%   50 CL.   Lagret på akacietræ  
Er du fyldt 18? Dette website kræver du som minimum er fyldt 18. Bekræft venligst du er fyldt 18 ved at klikke "Ja" for at kunne se sidens indhold.