Opskrift på drinken “Lollandsk Forår”
Isabell Larsen viser denne gang hvordan hun mener det lollandske forår smager – hvis det var en drink med RO’UM.
For Isabell betyder lokale produkter meget, derfor stammer mange af ingredienserne i hendes sommerlige drink selvfølgelig fra Lolland.
Heldigvis kan du nyde Lollandsk Forår på alle skønne dage – uanset hvor i verden du befinder dig (bare husk at pakke kufferten med alle ingredienserne fra Lolland).
Fyld et ginglas op med isterninger, dernæst:
- 4 cl RO’UM No 4 2020, lageret på akacietræ (køb RO’UM her).
- 4 cl Hvidtfeldt Gundersen Blå Gæs
- 5 cl hjemmelavet sukkersirup
- 2 dryp Angostura
- Pres en halv appelsin
- Pres en kvart citron
- En pasteuriseret æggehvide
Følgende ingredienser shakes: Ro’um, sukkersirup, angostura, appelsinsaft, citronsaft og æggehvide. I glasset hældes først WISH orange sodavand i til buen af glasset, og herefter de 4 cl mousserende vin. Til sidst mixet fra shakeren
Drinken pyntes med en dehydreret skive appelsin og rosmarin.
Kan laves vegansk på to måder:
Den første er selvfølgelig helt at fjerne æggehviden. Den anden er at man tilføjer kikærtevand, som giver samme cremet konsistens i drinken, som ægget gør.
Lollandsk forår – enkel version (hvis man f.eks. ikke har barudstyr)
4 cl Hvidtfeldt Gundersen blå gæs
4 cl Ro’um NO. 4, lageret på akacietræ
2 dryp Angostura
Rosmarin
WISH orange sodavand
2 cl hjemmelavet sukkersirup
Læs mere om de lokale produkter: Hvidtfeldt Gundersen og Wish by Seimei.
I videoen herunder, fortæller Isabell om sin skønne forårsdrink, og viser dig hele fremgangsmåden.
FØLG VORES SENESTE
OPDATERINGER
RO’UM
Hunseby Kirkevej 32A
DK-4930 Maribo
+45 2126 6167
info@ro-um.dk
cvr. nr. 40 25 08 24