Tak fra ROUM

8. december 2022

RO’UM takker for et inspirerende år

 

Nu er det snart jul og vi nærmer os samtidig slutningen af 2022, som har været et utroligt positivt år for RO’UM.

Vi vil gerne takke alle jer, som vi har mødt ude på markederne, smagt, købt og liket os på sociale medier. Vi har værdsat alt den gode og konstruktive feedback, som vi har modtaget også via Facebook. Det glæder og varmer os!

I år har vi oplevet, at RO’UM er blevet positivt modtaget af interesserede i både Danmark og i resten af verdenen.

Vi har haft mange gode snakke ude på de danske markeder, hvor vi fortæller om vores RO’UM og byder på en smagsprøve af de gyldne dråber fra Lolland. Vi husker også at fortælle om vores forhandlere samt, at de alle kan findes fremhævet på vores hjemmeside.

Vi ser allerede nu frem til at møde jer og mange nye mennesker på de kommende markeder – I kan altid følge med på Facebook og Instagram, hvor vi løbende fortæller, hvilke markeder I kan møde os på.

Et ny batch på vej

Allerede nu kan vi afsløre, at vi har et ny batch på vej, så du kan roligt glæde dig til en ny økologisk RO’UM. Selvom vi fortsat driver RO’UM som en fritidsinteresse, fortsætter vi ufortrødent med at udvikle virksomheden og sætte nye mål. Vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer.

Vi glæder os til at se jer alle i det nye år og ønsker jer en rigtig glædelig jul samt et forrygende godt nyt år.

Skål fra RO’UM!

Er du interesseret i at bestille en flaske RO’UM nu, så klik her.

FØLG VORES SENESTE
OPDATERINGER

ROUM
Hunseby Kirkevej 32A

DK-4990 Sakskøbing

+45 2126  6167
info@ro-um.dk
cvr. nr. 40 25 08 24

Er du fyldt 18? Dette website kræver du som minimum er fyldt 18. Bekræft venligst du er fyldt 18 ved at klikke "Ja" for at kunne se sidens indhold.