Fra roe til RO’UM
Processen fra den lollandske sukkerroe til den færdige RO’UM er lang, men når du får lov at smage de fyldige smage fra roe, æble og akacie- kastanje- og egetræ, er det hele processen værd.
Først bliver sukkerroerne vaske, snittet og presset, så vi står tilbage med en gode sukkerroesaft. Dernæst tilsættes æblesaften, som er det nye twist til dette års batch – saften gæres i 1-3 uger, det kan variere lidt.
I det næste step skal saften destilleres og lagres i tanke med de tre træsorter. I videoen nedenfor giver Jens et dybere indblik i fremstillingen af de tre nye RO’UM-varianter som du godt kan glæde dig til at smage.
FØLG VORES SENESTE
OPDATERINGER
RO’UM
Hunseby Kirkevej 32A
DK-4990 Sakskøbing
+45 2126 6167
info@ro-um.dk
cvr. nr. 40 25 08 24