RO’UM findes i forskellige smagsvarianter. Den største forskel er den imellem varianterne fra 2020 og 2019.
I varianterne af RO’UM fra 2020 er der tilsat 10-15 % æblesaft inden gæring, så roe- og æblesaft fermenteres sammen. Smagen kommer alene fra roe, æble og træ; der er ingen yderligere tilsætning af smagsstoffer. Roe-bitterstofferne er nedtonet til en bagved liggende venlig præsentation. Varianten på akacietræ giver et lidt komplekst sammensat smagsbillede lidt over i en mild jagtbitter med en lidt sødlig eftersmag. Varianten på kastanjetræ giver en lidt blid oplevelse med en lille tendens til sødlig eftersmag. Varianten på egetræ giver en lidt ”whisky-agtig” introduktion med flere indtryk i eftersmag.
Læs mere om hvordan RO’UM 2019 smager her.
I akacieversionerne skal der tilsættes en dråbe vand fra oven, som rigtigt tilsat giver en reaktion ned igennem drinken, der mildner og åbner nogle aromatiske smagsstoffer.

FØLG VORES SENESTE
OPDATERINGER
RO’UM
Hunseby Kirkevej 32A
DK-4930 Maribo
+45 2126 6167
info@ro-um.dk
cvr. nr. 40 25 08 24