RO’UM findes i forskellige smagsvarianter. Den største forskel er den imellem varianterne fra 2020 og 2019.

I varianterne af RO’UM fra 2020 er der tilsat 10-15 % æblesaft inden gæring, så roe- og æblesaft fermenteres sammen. Smagen kommer alene fra roe, æble og træ; der er ingen yderligere tilsætning af smagsstoffer. Roe-bitterstofferne er nedtonet til en bagved liggende venlig præsentation. Varianten på akacietræ giver et lidt komplekst sammensat smagsbillede lidt over i en mild jagtbitter med en lidt sødlig eftersmag. Varianten på kastanjetræ giver en lidt blid oplevelse med en lille tendens til sødlig eftersmag. Varianten på egetræ giver en lidt ”whisky-agtig” introduktion med flere indtryk i eftersmag.

Læs mere om hvordan RO’UM 2019 smager her.

I akacieversionerne skal der tilsættes en dråbe vand fra oven, som rigtigt tilsat giver en reaktion ned igennem drinken, der mildner og åbner nogle aromatiske smagsstoffer.

FØLG VORES SENESTE
OPDATERINGER

RO’UM
Hunseby Kirkevej 32A

DK-4930 Maribo

+45 2126  6167
info@ro-um.dk
cvr. nr. 40 25 08 24

Er du fyldt 18? Dette website kræver du som minimum er fyldt 18. Bekræft venligst du er fyldt 18 ved at klikke "Ja" for at kunne se sidens indhold.