Opskriften på fremstilling af RO’UM er væsentligt ændret siden varianterne fra 2019, hvor de kun var lavet på roer. Derfor er der stor forskel på smagen af de tre varianter RO’UM 2020 og de tre varianter RO’UM 2019.
De tre varianter af RO’UM fra 2019 har kun smag fra roerne og træet, det har ligget på. Roerne har bitterstoffer, som træder frem. Varianten på egetræ giver en lidt “whisky-agtig” smag. Varianten på akacietræ giver en mere aromatisk smag, som af nogle kan opleves lidt stærk. Varianten på kastanjetræ er måske en lidt mildere end den på egetræ.
I akacieversionerne skal der tilsættes en dråbe vand fra oven, som rigtigt tilsat giver en reaktion ned igennem drinken, der mildner og åbner nogle aromatiske smagsstoffer.
Læs mere om hvordan RO’UM 2024 smager her.
Læs mere om hvordan RO’UM 2020 smager her.
FØLG VORES SENESTE
OPDATERINGER
RO’UM
Hunseby Kirkevej 32A
DK-4930 Maribo
+45 2126 6167
info@ro-um.dk
cvr. nr. 40 25 08 24